Kuchyňa
V tejto kategórii máme pre Vás 118 titulov.
Zoradiť podľa: Zobraziť:
Stránky:  123456 následujúca>>
Novinka
Recepty zo života 8.


Kolektív  Ringier Slovakia  2003

(K59) 

Cena: 4.00 EUR     Skladom
Novinka
Recepty zo života 5.


Kolektív  Ringier Slovakia  2002

(K59) Jedlá a pochúťky z hydiny. 

Cena: 4.00 EUR     Skladom
Novinka
Recepty zo života 12.


Kolektív  Ringier Slovakia  2005

(K59) Rodinné príležitosti. 120 receptov. 

Cena: 4.00 EUR     Skladom
Novinka
Recepty zo života 7.


Kolektív  Ringier Slovakia  2003

(K59) Sladké jedlá, múčniky a iné dobroty. 

Cena: 4.00 EUR     Skladom
Novinka
Piškótová kuchárka


Neuvedený  Opávia  1995

(C3) Recepty z píškótov. 

Cena: 1.00 EUR     Skladom
Novinka
Veľká obrazová kuchárka


Racková, Tichý  Panda  2002

(C1) V tejto Veľkej obrazovej kuchárke nájdete bohatý repertoár receptov počnúc predjedlami, šalátmi, polievkami, cez všetky druhy mäsa, rôzne cestovinové, zeleninové a strukovinové jedlá až po múčniky na každodenný aj sviatočný stôl. Okolo 

Cena: 8.00 EUR    
          14.00 EUR  
Skladom
Marocká kuchyňa


Zygmuntowicz Andrezej  Champagne Avantgarde  1992

(C3) Encyklopédia kulinárskeho umenia. 

Cena: 2.50 EUR     Skladom
Iba 4 suroviny


Doeser Linda  Slovart  2010

(B5) Recepty na rýchle a jednoduché jedlá. Kniha Iba 4 suroviny dokazuje, že príprava zdravých a chutných pokrmov nemusí byť časovo náročná. Podľa receptov z tejto knihy vyčarujete iba zo štyroch surovín (medzi suroviny nepočítame vodu, soľ 

Cena: 3.50 EUR     Skladom
Oddelená strava pre zdravie


Horáková Katarína  Plat4M Books  2014

(A4) Oddelená strava: Pre zdravie je druhou z kolekcie štyroch kníh o tomto najzdravšom spôsobe stravovania a zároveň je považovaná za akúsi "knihu matku" ostatným publikáciám. Profesorka Katarína Horáková uverejnila na stránkach mnohých ča 

Cena: 4.00 EUR    
          9.90 EUR  
Skladom
Akciová cena
Ottova rodinná kuchárka


Kolektív  Ottovo nakladatelství  2007

(Kom) Vyše 2000 receptov teplej a studenej kuchyne, vyskúšané a osvedčené návody a spôsoby na prípravu pokrmov v novej bohato ilustrovanej kuchárke. 

Cena: 14.00 EUR    
          25.00 EUR  
Skladom
Nátierky - Ottova kuchárka


Vašák Jaroslav  Ottovo nakladatelství  2013

(F1) Nová zo série Ottových kuchárok prináša 400 vyskúšaných receptov na chutné nátierky pre každú príležitosť. Množstvo sprievodných fotografií uľahčí ich prípravu a obohatí možnosti úprav pred stolovaním. Podľa knihy pripravíte nátierky z 

Cena: 4.00 EUR    
          8.00 EUR  
Skladom
Stôl na každú príležitosť


Tapper Hans  Ikar  1994

(C1) Stará múdrosť hovorí, že človek neje iba ústami, ale aj očami. pekne prestretý stôl je popri jedle "hlavnou postavou" každého pohostenia. Táto kniha vám detailne predstaví rozmanité úpravy stola na najrôznejšie príležitosti, inšpiruje  

Cena: 4.50 EUR    
          6.00 EUR  
Skladom
Akciová cena
Dezerty a cukrovinky - Zlatá kniha Mary Berryovej


Berryová Mary  Slovart  1992

(C1) Vyše 200 názorných receptov na každú príležitosť. Dožičte pôžitok svojim očiam i chuťovým pohárikom a prijmite pozvanie na skvelú hostinu plnú chutných a efektných dezertov od Mary Berryovej. Ponúka vám vyše 200 lákavo naaranžovaných z 

Cena: 8.50 EUR    
          12.50 EUR  
Skladom
Lahodné omáčky k mäsu a cestovinám


Joachim David  Fortuna Libri  2007

(F3) 160 receptov zo štyroch druhov omáčok. Autor populárnych kuchárskych kníh David Joachim predstavuje netradičnú kolekciu jedál založených na vynikajúcich hotových omáčkach. Dozviete sa, ako si poľahky pripraviť lahodné omáčky z rajčín,  

Cena: 4.50 EUR    
          9.40 EUR  
Skladom
Plané rostliny v kuchyni


Lánská Dagmar  Artia  1990

(F5) Plané rostliny - sběr a použití, zajímavé recepty z nich. 

Cena: 8.50 EUR     Skladom
Akciová cena
Mäso a divina


Kolektív  Svojta & Co.  2010

(O1) Ak má pripravované mäso priniesť jedinečný chuťový zážitok, významnú rolu má nielen jeho kvalita, ale aj poznatky o tom, ako ho kuchynsky upravovať. Podľa čoho poznáme kvalitné mäso? Ako ho správne uchovávať? Aký vplyv má na chuť divin 

Cena: 21.00 EUR    
          39.70 EUR  
Skladom
Diétne jedlá a ich normy


Kolektív  Vydavatelství obchodu  1961

(Kom) Normované jedlá pre 10 osôb. 

Cena: 5.00 EUR     Skladom
Zdobenie jedál


Biller Rudolf  Viktoria Print  2002

(F1) V knihe je venovanie! Viac ako 300 návodov ako vkusne a lákavo ozdobiť pokrmy, studené misy, predjedlá a zákusky. Postupy pri zhotovení cukrárskych výrobkov a sladkých ozdôb. 

Cena: 5.50 EUR     Skladom
Kuchyňa zdravia. Atraktívne recepty


Haigh Rachel  Slovart  1992

(B1) Pre labužníkov: vyše 200 nových receptov! Miisli, predjedlá, šaláty, polievky, hlavné jedlá, ovocné dezerty... Podrobné návody na varenie, dusenie, pečenie, servírovanie. 

Cena: 4.00 EUR     Skladom
Novinka
Slovenská kuchárka (1990)


Španko Vojtech  Osveta  1990

(D1) Na rozdiel od mnohých starších kuchárskych kníh nie je cieľom autorov poskytnúť záujemcom len zbierku predpisov a návodov na prípravu najrozličnejších jedál. Autori chceli dosiahnuť, aby si každý z veľkého množstva predpisov, ktoré sú  

Cena: 9.00 EUR     Skladom
Varíme deťom (1991)


Horecká Jana  Knižné centrum  1991

(F3) Recepty šikovnej gazdiky. 

Cena: 1.50 EUR     Skladom
Stránky:  123456 následujúca>>
Prihláste sa do nášho mailinglistu:
Táto webová stránka používa cookies. Pokračovaním v prehliadaní si tejto webovej stránky bez zmeny nastavenia vášho webového prehliadača pre súbory cookie súhlasíte s používaním cookies.
Ďalšie informácie o našich súboroch cookie a ich využívaní.  Ok